Spannend NK voor regioteams 2016 in Zutphen!

nk-regioteams-2016-01

Voor de vijfde keer het NK bij ons in de Hanzehal. Ook dit jaar weer een groot succes. Niemand minder dan de wethouder van sport mevrouw Pennings was er om het NK te openen en de voorzitter van de badminton Nederland meneer Wortel om de bekers te overhandigen.

dsc_0064

dsc_0080-kopie-kopie
Op de foto het team dat dit jaar voor bc Rianto met de wildcard deelnam aan het NK. Alja, Mandy, Rogier, Maja en Thomas. Zij hebben super hun best gedaan. Helaas moesten er twee door fysieke problemen opgeven. Mede hierdoor hebben ze het net niet gered om door te gaan naar de finale rondes. Neemt niet weg dat ze menig wedstrijd konden winnen en genoten hebben van de tegenstanders.

Tijdens het weekend is er volop geknokt voor prijzen maar bovenal ging het er sportief aan toe.dsc_0242

Dit jaar werd BC Rianto gesponsord door De Gezondheidszorg voor Dieren. Bedankt namens de club en haar leden!

sponsor-gd-01