Met een 7-1 overwinning uit tegen Icarus BV 4 heeft BC Rianto 1 het seizoen als kampioen van de 7e Divisie binnen haar afdeling afgesloten. Het team bestaande uit Laura Ootes, Saskia Rispens, Astrid van der Vegt, Peter Meint Heida, Thomas van Dongeren en Antoine Pekel kwam afgelopen seizoen geen moment in de problemen. Al twee wedstrijden voor het eind van het seizoen werd het kampioenschap binnen gehaald tegen Orion.

In het weekend van 11 mei strijdt Rianto 1 voor het regiokampioenschap met als inzet een ticket voor de Nederlandse Kampioenschapen voor regioteams die eind juni in Zutphen worden georganiseerd.

Over BC Rianto:
BC Rianto is al sinds 1957 de badmintonvereniging voor iedereen uit de regio Zutphen die op recreatief of competitie niveau badminton wil spelen. Voor meer informatie zie www.bcrianto.nl.