Wie wil dit leuke stelletje gaan trainen komend seizoen?!

WhatsApp Image 2019-03-24 at 20.21.50

BC Rianto zoekt trainer voor jeugd en recreanten voor seizoen 2019-2020

Voor volgend seizoen is BC Rianto op zoek naar een trainer voor zowel onze jeugd als onze recreanten. 

Er wordt getraind op woendagavond: de jeugd van 18.45-20.00u, de recreanten van 20.00u-21.00u (met uitzondering van de schoolvakanties).

Trainer junioren

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde trainer. Ervaring en een erkend diploma zijn een pré maar wij willen ook graag een beginnende trainer een kans geven ervaring op te doen. Van belang is dat de nieuwe jeugdtrainer goed aansluiten bij de jeugd en dat zij eraan bijdraagt dat onze jeugdleden plezier beleven aan de badmintonsport.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden beter worden in alle facetten van de sport. Wij zoeken een trainer die aandacht heeft voor techniek en dat die daarnaast onze jeugdspelers ook helpt zich te ontwikkelen op tactisch gebied. Wedstrijdslimheid is daarbij een kernwoord. 

Dit seizoen heeft de club ruim 20 jeugdleden in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. 

Trainer senioren recreanten

Wij zoeken een trainer die in staat is training op maat te geven. Dat wil zeggen dat wij graag zien dat de trainer naast het verzorgen van een bepaald basisprogramma ook aandacht besteedt aan het ontwikkelen van individuele spelers. We hebben een 20-tal recreatieve spelers waarvan een 11-tal vrij nieuwe en beginnende spelers (geworven via probeerbadminton.nu). Met name deze groep willen we extra motiveren en enthousiasmeren en ze daarmee binden aan onze club.
In overleg kan met spelers vastgesteld worden welke doelen zij voor zichzelf nastreven. 

Wij bieden

BC Rianto is een gezellige vereniging met jaarlijks een clubfeest of kaderfeest. De jeugdcommissie organiseert door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de jeugd, variërend van een carnavalsavond, sinterklaas en spelletjesavonden voor de schoolvakanties. Voor de senioren organiseren we een oliebollentoenooi, “rackettrek” avonden en een familieavond.

We bieden een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Heb je interesse in het geheel of in een deel van de vacature, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan de nodige informatie geven en wellicht kun je eens bij ons komen kijken. Neem alvast ook eens een kijkje op onze website www.bcrianto.nl 

Informatie en/of reageren kan via mail secretaris@bcrianto.nl