Badminton NK Competitieteams 2019 in Zutphen op 22-23 juni 2019

nk-competitieteams-2019

In het weekend van 22 en 23 juni wordt in de Hanzehal te Zutphen het jaarlijks Badminton NK Competitieteams 2019 gespeeld.
Toegang tot dit evenement is gratis, u bent zaterdag en zondag van harte welkom in de Hanzehal om te komen kijken naar de vele partijen die gespeeld zullen worden.

De Zutphense badminton vereniging BC Rianto helpt Badminton Nederland bij de organisatie van dit toernooi!

Informatie over NK Regio teams:
Voor de 1e keer zijn alle kampioenen van de bondscompetitie op de NK aanwezig, speciaal die van de 2e – 3e en 4e divisie. Kampioenen van de 5e t/m 9e divisie kennen de NKC nog doordat zij voorgaand seizoen in de regiocompetitie speelden. Met de komst van het competitiehuis afgelopen seizoen zijn nu alle kampioenen van 2e t/m 9e divisie aanwezig en is een al heel lang bestaande wens in vervulling gegaan.

Verder zijn uit bijna alle regio’s van Nederland, 7 in totaal, de kampioenen van 11 verschillende klassen in de jeugdcompetitie en mannencompetitie in de Hanzehal aanwezig op 22 badmintonbanen, met als doel het worden van kampioen van Nederland in hun klasse.
Het feest der kampioenen dus, zoveel kampioenen zie je bijna nergens in geen enkele sport bij elkaar, bij badminton wel dus. In totaal doen er 63 teams mee aan dit kampioenschap 32 uit de divisies en 31 uit de regio’s.

Over BC Rianto:
De Zutphense badmintonvereniging is opgericht in 1957.
Er wordt gespeeld op maandagavond in de Mene en woensdagavond in de Hanzehal in Zutphen.
Rianto is de badmintonvereniging voor iedereen uit de regio Zutphen die op recreatief of competitie niveau badminton wil spelen.
Voor meer informatie zie www.bcrianto.nl.

Voor de pers:
Voor meer informatie, een interview of foto’s kunt u contact opnemen met de PR functionaris van BC Rianto, Jeroen Oostendorp (pr@bcrianto.nl).