Pepernotentoernooi

2 december hebben we voor de eerste keer het pepernotentoernooi gehouden, een variant op het kerstballentoernooi van voorheen. Deze keer moesten de kinderen zoveel mogelijk cadeautjes verzamelen. Na 4 ronden werden de finalisten bepaald. Tijdens de laatste ronde kwamen plots twee Pieten de concentratie verstoren, maar brachten wel lekkers mee.

Tussen het snoepen werden er hier en daar toch nog wat punten gescoord en konden we even later op weg naar de finale. Deze was erg spannend. Thomas, Syl, Joris en Mink stonden in de finale. De concentratie en spanning was van de gezichten af te lezen. Wie o wie zou als eerste de 21 punten halen. Met een kleine voorsprong hebben Joris en Mink de finale gewonnen en kregen een chocolademedaille en nog meer lekkers om met de andere kinderen te delen.

We kunnen terug kijken op een leuk en gezellig toernooi. Hieronder een compilatie.