BcRianto heeft ondanks alle coronaperikelen het sportseizoen gelukkig op een goede manier kunnen afsluiten. De competitietraining op maandagavond en de recreantentraining op woensdagavond waren best pittig. En omdat we een deel van het jaar hadden gemist, ging Eddy Boerman onze training tot het eind van het seizoen door. 

We hebben woensdag 14 juli onze laatste clubavond gehad. De jeugd had een afsluitende ouder/kind avond. De zaal was bijna vol en een aantal ouders vonden het zo leuk dat ze ook overwegen lid te worden.
De volwassenen hadden vanaf 20.00 uur ook meerdere gasten meegenomen.  De ervaren badmintonspelers werd gevraagd om een voetbal in de hand te houden bij het badmintonnen, waardoor er zeker sprake was van een handicap. Met een afsluitend drankje werd de zomervakantie ingeluid.

In de Hanzehal kan vanaf woensdag 25 augustus weer gespeeld worden vanaf 20.00 uur tot 22.30 uur. Wil je graag in de zomervakantie doorspelen? Dat kan. Op maandagen tussen 20.00 uur en 22.00 uur kan er in De Mene gespeeld worden.

Wil je voor het eerst starten met badmintonnen? Je bent welkom op de maandagen om het spelletje te proberen. Dat kan ook in de Hanzehal vanaf 25 augustus. Heb je behoefte aan een vrijblijvende starterscursus van 10 lessen voor 25 euro, meld je dan binnenkort aan bij probeerbadminton.nu. Dit is elk jaar weer een groot succes. Zoals het er nu uitziet, start deze cursus begin oktober 2021.