paaseitjesfestijngezichtje

Woensdag 13 april was het eindelijk zover. Een groep van 40 badmintonners, waaronder 7 leden van BC Eefde schreven zich in de Hanzehal in tussen 20.00 en 20.15 uur voor het Paaseitjesfestijn. Na inschrijving hoorde je bij de groep Paaseitje, Paashaasje, Paasbloemetje óf Paaskuikentje. Behoorlijk Paasachtig kun je wel zeggen. Daarna was het tijd voor een viertal spellen.

Spanning en strijd
Ken je je groepsgenoten  goed genoeg om alle namen op alfabetische volgorde te kunnen zetten? En hoe zorg je ervoor dat een chocolade-eitje op je racket blijft liggen? 2 simpele vragen waar beide een spel aan was gewijd. Vervolgens was het bij spel 3 de uitdaging om als groep 10 shuttles in een korf te slaan. Dit vroeg om daadkracht en concentratie. Bij het laatste spel maakten we gebruik van de bekende blauwe schermen (normaal maken we gebruik van een net) waardoor je de shuttle totaal niet ziet aankomen. De één was er wat behendiger in dan de ander, maar voor iedereen was het spelen met een behoorlijke handicap.

Afsluiting
We rondden het spelgedeelte af met een prijsuitreiking. De chocolade-paashaas ging dit jaar naar de Paasbloemetjes en daarna was het weer ouderwets vrij spelen. En omdat er toch leuk groepje gasten uit Eefde was, leverde dit vervolgens extra spannende wedstrijden op. En ook voor onze vaste barvrouw Gerdien was het een mooi avondje. Met een gratis consumptie smaakte het bier, de energy drank, de thee, o.i.d. net iets lekkerder en was er vanzelfsprekend meer aanloop.

 

Tonnis Rademaker
pr@bcrianto.nl

 

P.S.:  Ben je benieuwd naar de foto’s en het creatieve brein er achter? Dan moet je bij Peter Engelen zijn, kunst met een grote K.

showbord paaseitjesfestijn