Competitie

Speel je al de nodige jaren badminton, heb je dit in het verleden een aantal jaren gedaan en beheers je de technieken goed? Dan hebben wij het volgende te bieden.

Competitietraining

Deze training is te volgen voor iedereen die in de 5e klasse of hoger willen/kunnen spelen. De competitietraining begint om 20.30 uur tot 21.15 uur en wordt gegeven door één van onze ervaren trainers. De training begint altijd met een warming-up. Vervolgens zijn de lessen zijn zo ingedeeld dat ieder lid, dat meedoet met de competitie, zoveel mogelijk de oefeningen uitvoert met zijn of haar teamgenoten.

Na de training is er de mogelijkheid vrij te spelen tot 22.30 uur. Meestal gaan de leden die met elkaar in één team spelen samen een paar wedstrijden spelen, zodat de oefeningen die tijdens de training behandeld zijn in de praktijk gebracht kunnen worden.

competitie-01 competitie-02

Voorjaarscompetitie

Het is mogelijk om met een zelf samengesteld team mee te doen aan de lentecompetitie. Dit geldt ook voor de recreanten. Zeer leuk, leerzaam en goed voor het opdoen van nieuwe contacten in de omgeving! Tijdens deze competitie speel je alléén wedstrijden met je teamgenoot in een mix (dame/heer) en een dubbel (dame/dame of heer/heer).

Regiocompetitie

Nóg fanatieker? Dan is er ook nog de najaarscompetitie! Je speelt dan naast de mix en dubbel wedstrijden ook nog de enkele wedstrijden tegen andere teams in de regio. Voor meer informatie over het meedoen met een competitie, mail dan naar onze competitieleider.

De thuiswedstrijden van onze (volwassen) competitieteams worden ook in de Hanzehal gespeeld.
De thuiswedstrijden voor het jeugdcompetitieteam vinden plaats op zaterdagochtend in de sportzaal De Mene te Zutphen (in de wijk Leesten).