slide1

Beste clubgenoot,

Op deze pagina informeren we je over het Paaseitjestoernooi. Het toernooi vindt plaats op woensdag 5 april in de Hanzehal en krijgt een iets ander karakter dan we de afgelopen jaren bij bcrianto gewend zijn. Iets dat je niet wil missen….

Wat gaan we doen?
Op woensdag 5 april wordt iedereen om 19.45 uur in de Hanzehal verwacht. Klokslag 20.00 uur beginnen we met de eerste wedstrijden. Het toernooi duurt tot uiterlijk 22.30 uur en we spelen wedstrijden van 2 sets. Dit doen we met vaste dubbels die zich van te voren hebben opgegeven. Het maakt niet uit of je je als herendubbel, damesdubbel of mix opgeeft. Alle combinaties zijn mogelijk. Indeling in poules wordt zoveel mogelijk op niveau gedaan en dus niet op grond van het type dubbel dat je speelt.
We spelen met nylon shuttles, behalve als beide dubbels in overleg graag met (eigen) veren shuttles willen spelen.
Bij winst krijgt het koppel 2 punten, bij een gelijke stand 1 punt en bij verlies 0 punten. Het koppel met de meeste punten in de poule zijn de winnaars en winnen een prijs. Bij een gelijk aantal punten wordt gekeken naar het totaal aantal gescoorde punten in alle wedstrijden.

Hoe geef ik mij op?
Aanmelden van de dubbel kan via onderstaand inschrijfformulier.

Uitgangspunt is dat je zelf een dubbel samenstelt. Wil je graag meedoen en kun je geen dubbelpartner vinden, dan kun je dit aangeven op het formulier of doorgeven aan Saskia, Thomas, Laura of Tonnis. Mogelijk lukt het om toch nog een dubbel samen te stellen.
Het aanmelden kan tot uiterlijk 3 april.

Zin in?!
Wij hebben er zin en jij inmiddels na het lezen van deze uitnodiging hopelijk ook. Ga op zoek naar een dubbelpartner en schrijf je zo snel mogelijk in. Hoe meer dubbels meedoen, hoe spannender en evenwichtiger de poules gaan worden. 

 

Laura, Saskia, Thomas en Tonnis