Recreanten

Voor wie serieuzer badminton wil spelen dan ‘slechts’ in de vakantie op de camping zien we graag bij ons in de Hanzehal verschijnen! Maak kennis met de snelle zaalsport en probeer met de trainingen de basistechnieken onder de knie te krijgen.

Recreantentraining

Wil je dus leren wat ‘echt’ badmintonnen is of gewoon verbetering in je spel? Kom dan naar de training op de woensdagavond! De training is op woensdag te volgen in sporthal Hanzehal van 20.00 uur tot 21.00 uur.

recreant-01

Gedurende een uur worden verschillende oefeningen gedaan. Hierbij wordt gewerkt aan racketvaardigheid, maar ook het tactische spel komt aan de orde. Een warming-up mag tevens niet ontbreken. Deze training is bedoeld voor mensen die pas beginnen met badminton, of recreanten die hun spel willen verbeteren. De lessen zijn zo ingedeeld dat iedere speelsterkte aan bod komt.

Na de training is er de mogelijkheid vrij te spelen tot 22.30 uur. Meestal gebeurt dit met de spelers uit de lesgroep, zodat de les in de praktijk gebracht kan worden.

Vrijspelen

Wil je geen training volgen? Dat kan natuurlijk ook! Vanaf 20.00 uur tot 22.30 uur is het mogelijk om vrij te spelen. De meeste spelers hebben al enige tot vele jaren ervaring, maar schroom niet om hiermee mee te spelen. Zijn er meer spelers dan dat er banen beschikbaar zijn, dan is het de bedoeling dat er ‘ingedraaid’ wordt. Zo word er niemand benadeeld en komt iedereen aan de beurt!