Competitie

Speel je al de nodige jaren badminton, heb je dit in het verleden een aantal jaren gedaan en beheers je de technieken goed? Dan hebben wij het volgende te bieden.

Competitietraining

Deze training is te volgen op maandag in sportzaal de Meene, en is voor iedereen die competitie speelt. De competitietraining begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur en wordt gegeven door één van onze ervaren trainers. De training begint altijd met een warming-up. Vervolgens zijn de lessen zijn zo ingedeeld dat ieder lid, dat meedoet met de competitie, zoveel mogelijk de oefeningen uitvoert met zijn of haar teamgenoten.

competitie-01 competitie-02

 

Voorjaarscompetitie

Het is mogelijk om met een zelf samengesteld team mee te doen aan de voorjaarscompetitie. Dit geldt ook voor alle leden, ook recreanten. Zeer leuk, leerzaam en goed voor het opdoen van nieuwe contacten in de omgeving! Tijdens deze competitie speel je alléén wedstrijden met je teamgenoot in een mix (dame/heer) en een dubbel (dame/dame of heer/heer).

Najaarscompetitie

Nóg fanatieker? Dan is er ook nog de najaarscompetitie! Je speelt dan naast de mix en dubbel wedstrijden ook nog de enkelewedstrijden tegen andere teams in de regio. Voor meer informatie over het meedoen met een competitie, mail dan naar onze competitieleider.

De thuiswedstrijden van onze (volwassen) competitieteams worden op woensdag in de Hanzehal gespeeld.
De thuiswedstrijden voor het jeugdcompetitieteam vinden plaats op zaterdagochtend in de sportzaal De Mene te Zutphen (in de wijk Leesten).