competitie

Sportief en gezellig

Ben je gegrepen door het badmintonvirus en heb je zin om met een team wedstrijden te spelen in de regio? Dan hebben wij het volgende te bieden:

Competitietraining

Deze training is te volgen op maandag in sportzaal De Mene, en is voor iedereen die competitie speelt. De competitietraining begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur en wordt gegeven door één van onze ervaren trainers. De training begint altijd met een warming-up. Vervolgens zijn de lessen zo ingedeeld dat ieder lid, dat meedoet met de competitie, zoveel mogelijk de oefeningen uitvoert met zijn of haar teamgenoten.

Voorjaarscompetitie

Het is mogelijk om met een zelf samengesteld team mee te doen aan de voorjaarscompetitie.  Heel leuk, leerzaam en goed voor het opdoen van nieuwe contacten in de omgeving! Tijdens deze competitie speel je alléén wedstrijden met je teamgenoot in een mix (dame/heer) en een dubbel (dame/dame of heer/heer).

Najaarscompetitie

Nóg fanatieker? Dan is er ook nog de najaarscompetitie! Je speelt dan naast de mix en dubbel wedstrijden ook nog de enkel wedstrijden tegen andere teams in de regio. Voor meer informatie over het meedoen met een competitie, mail dan naar onze competitieleider.

Dubbelcompetitie

Sinds kort is er ook een competitie voor dubbelteams bestaande uit minimaal 4 personen. Er worden 3 dubbelpartijen gespeeld per wedstrijd.
De wedstrijden zijn na de officiële bondscompetitie en beginnen in februari.

De thuiswedstrijden van onze (volwassen) competitieteams worden op woensdagavond in de Hanzehal gespeeld.
De thuiswedstrijden voor de jeugdcompetitieteams vinden plaats op zondagochtend in de sportzaal De Mene te Zutphen (in de wijk Leesten).