Jeugdcompetitie en teams

Leerzaam en leuk!

Wat betreft de competitie is er voor een ieder wat wils. Zo is er voor zowel de ambitieuze beginners als voor de meer ervaren en ambitieuze jeugdleden een categorie met het spelniveau dat bij je past. Bij BC Rianto is deelnemen aan de competitie vrijblijvend, vind je competitie niet leuk dan hoeft het niet. Wil je wel af en toe een wedstrijd spelen, dan kun je je ook als reserve opgeven. Heb je een wedstrijdformulier nodig dan heb je hier de juiste link.

Dit seizoen doet BC Rianto weer mee met 4 teams aan de competitie, Ieder team heeft een eigen teamcaptain. Dat is een ouder en/of senior speler van de club. De teamcaptain zorgt voor de begeleiding en coördinatie in het team. Dit draagt bij aan een persoonlijke benadering en begeleiding in de teams zoals we dat bij onze vereniging belangrijk vinden.

Alle teams en teamcaptains worden begeleid en ondersteund door de jeugdcoördinatoren. Zij doen o.a. de organisatie en communicatie rondom de competitie, communicatie met de bond, afstemming met andere verenigingen bij wijzigingen in de wedstrijdschema’s, overleg met de jeugdcommissie etc

De teams voor dit jaar zijn:

Team J1 | Categorie B – Afdeling 2

 Anastacia
Isabel
Nienke
Thomas

Bekijk hier de stand op toernooi.nl

Team J2 | Categorie C – Afdeling 3

 

Doortje
Alex
Micah
Loeka
Rosalie

 

Bekijk hier de stand op toernooi.nl

Team J3 | Categorie C – Afdeling 5

 

Isabelle
Joep
Joris
Senn
Syl

 

Bekijk hier de stand op toernooi.nl

Team J4 | Categorie D – Afdeling 5

 

Demi
Robin D.
Robin W.
Ella
Josephine

 

Bekijk hier de stand op toernooi.nl