Jeugdcompetitie 2023-2024 en inschrijfformulier

jeugdcompetitie

Zoals is aangekondigd gaat de jeugdcompetitie veranderen. Het is zo goed als zeker dat de opstapcompetitie zal verdwijnen.

De jeugdcompetitie zal volgend seizoen bestaan uit 2 periodes, in periode 1 wordt een halve competitie gespeeld (je speelt 1x tegen alle tegenstanders, soms thuis/soms uit). Deze halve competitie zal duren van september tot ongeveer december. Daarna volgt een volledige competitie (je speelt dan tegen iedere tegenstander zowel uit als thuis). De indeling daarvan is gebaseerd op de resultaten uit de 1e competitieronde. Deze 2e competitieronde zal duren van ongeveer januari t/m mei/juni.

Het volledige competitieseizoen duurt dus straks van september t/m mei/juni. Mogelijkerwijs kunnen we ook teams voor 1 van de 2 delen inschrijven, maar hoe dat gaat is nog niet duidelijk. De bedoeling van deze nieuwe opzet is dat de wedstijden zo gelijkwaardig mogelijk worden. Bij de indeling wordt niet meer gekeken naar de regio’s van de bond (Apeldoorn valt bijv. onder onder een andere regio), maar naar de fysieke regio (daarin kan het dus nu zijn dat we bijvoorbeeld wel tegen een vereniging uit Apeldoorn spelen).

Hier lees je de volledige informatie over de nieuwe jeugdcompetitie zoals deze verstrekt is door de badmintonbond.

Heb je (weer) zin om volgend seizoen competitie te spelen? Schrijf je dan hieronder in vóór 30 april.
Wij, van de jeugdcommissie, gaan dan binnenkort met alle inschrijvingen aan de slag.

 

Als je "Geen competitie kiest kun je de overige vragen overslaan.
Je mag één naam opgeven bij wie je graag in het team zou willen spelen. Wij proberen je dan bij diegene in het team te plaatsen. Lukt dat niet, dan nemen we daarover contact met je op.
Dit telefoonnummer wordt alleen gebruikt i.v.m. vervoer en communicatie over wedstrijden. Voor overige communicatie omtrent de activiteiten van de jeugd wordt gebruik gemaakt van jeugd@bcrianto.nl.
Mocht je nog vragen, opmerkingen of wensen hebben. Dan kun je dat hier laten weten.